Barbatul care şi-a omorât soţia şi a aruncat-o la gunoi riscă DETENŢIE PE VIAŢĂ. Procurorii cer 30 de zile de arest preventiv

Embed:

 

Bărbatul bănuit de omorul femeii, corpul căreia a fost găsit într-o geantă aruncată într-un tomberon din sectorul Buiucani al Capitalei, a primit 30 de zile de arest preventiv.  Decizia a fost luată de magistraţii de la Judecătoria Chişinău sediul Buiucani. Potrivit procurorului, învinuitul şi-a recunoscut integral vina şi colaborează cu ancheta. Avocatul spune că bărbatul a recurs la un asemenea gest din cauza geloziei. 

Instanţa dispune a aplica arest preventiv şi a elibera mandat de arestare în privinţa lui Samson Nicolai Gabriel pe un termen de 30 de zile.

Procurorul spune că bărbatul este pregătit să declare în instanţă toate circumstanţele producerii tragediei.

"Da, el conlucrează cu organul de urmărire penală activ. Nu, nu există un complice, învinuitul singur a săvârşit infracţiunea", a declarat Daniel Precup, procuror.

Bărbatul care a comis omorul nu a vrut să comenteze decizia instanţei.

Potrivit avocatului, oroarea în cuplul celor doi a început acum un an, când soţii au plecat la muncă în Federaţia Rusă. După ce au revenit acasă, au divorţat, iar victima deoarece nu putea să-şi găsească o locuinţă în chirie, periodic înnopta la fostul ei soţ. În seara tragediei, cei doi au purtat o discuţie şi au consumat alcool. După ce a aflat că fosta soţie are un alt partener, bărbatul fiind în stare de ebrietate a fost răpus de gelozie şi a omorât-o. Cei doi aveau un băieţel de şapte ani, care va rămâne în grija mamei femeii.

"Motivul crimei au fost relaţiile personale dintre aceşti doi. -Unde a ţinut-o până a dus-o în ...? -Ea a fost în baie, după care a pus-o în geantă şi deja consecinţele le cunoaştem cu toţii. Persoana după săvârşirea faptei era într-o stare de şoc, în care este şi acum", a menționat Vadim Banaru, avocat.

CITEŞTE ŞI: DESCOPERIRE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE în sectorul Buiucani! Un cadavru dezmembrat, descoperit într-o geantă aruncată într-un tomberon

Pentru fapta pe care a comis-o bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu