Bărbatul care l-a împuşcat pe fiul analistului politic Anatol Ţăranu, plasat în arest pentru 30 de zile

Embed:

Individul, de 32 de ani, suspectat că l-a împuşcat mortal pe Teodor Ţăranu, fiul analistului politic, Anatol Ţăranu, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Chişinău la solicitarea procurorului.

"La 1 iulie i-a fost înaintată învinuirea şi înaintat şi demersul privind aplicarea măsurii preventive arest până la 30 de zile. Demersul dat a fost admis", a spus procurorul, Sergiu Zeamă.

Învinuitul a refuzat să ofere declaraţii jurnaliştilor.

Avocatul presupusului ucigaş susţine că bănuitul îşi recunoaşte vina şi regretă cele întâmplate.

"Pentru moment îşi revine din stare de afect care a avut-o. - El şi-a recunoscut vina? - O recunoaşte. - De unde avea arme? - Erau legal deţinute."

Reporterii de la emisiunea “Unitatea de Gardă”, de la Canal3, au reușit să discute cu suspectul chiar în noaptea când a avut loc tragedia. În declaraţii, acesta nici nu-şi dădea seama de gravitatea situaţiei și nici nu înțelege că a omorât un om.

Crima a fost comisă la sfârşitul săptămânii trecute în apartamentul presupusului ucigaş. Potrivit poliţiei, arma din care s-a tras era deţinută legal de suspect. Cei doi ar fi consumat alcool, apoi s-au luat la ceartă. Vecinii au auzit totul şi au apelat la 112.

La venirea forţelor de ordine, suspectul era în stare de ebrietate avansată. El este anchetat pentru omor intenţionat, crimă pedepsită cu până la 15 ani de puşcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu