Bărbatul care a omorât o femeie de 32 de ani în sectorul Botanica a fugit din țară și este dat în căutare internațională

Embed:

Bărbatul, care săptămâna trecută ar fi ucis femeia de 32 de ani, din sectorul Botanica al Capitalei, a fost anunţat în căutare internaţională, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare.

Decizia a fost pronunţată de către magistraţii Capitalei, iar acum oamenii legii întreprind măsuri pentru încătuşarea lui. Informaţia a fost confirmată de şeful interimar al IGP, Gheorghe Balan. Acesta a declarat că învinuitul a fugit din ţară în data de 12 iulie, adică la trei zile de la comiterea oribilei crime.

Oamenii legii susţin că presupusul ucigaş ar fi intenţionat să  jefuiască victima. Individul are 40 de ani, a fost judecat anterior pentru omor în Rusia, iar în ţara noastră - pentru jafuri.

Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit în seara zilei de miercuri, 10 iulie, în microbuzul care-i aparţinea. Vehiculul era parcat pe strada Titulescu din sectorul Botanica, nu departe de locuinţa victimei. Femeia era căsătorită şi a lăsat orfani de mamă doi copii. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu