Bărbatul care a bătut cu cruzime o adolescentă din Călăraşi, pentru că aceasta i-ar fi furat o pereche de ghete, plasat în arest preventiv

Embed:

Bărbatul care a bătut cu cruzime o adolescentă de 14 ani din satul Săseni, raionul Călăraşi, doar pentru că aceasta i-ar fi furat o pereche de ghete, a fost plasat în arest preventiv pentru 15 de zile. El şi-a recunoscut vina.

Procurorul de caz, Eugeniu Şlicari, a declarat că acţiunile de urmărire penală sunt în derulare.

"Ieri la data de 2 decembrie a fost aplicată măsura preventivă, arest preventiv, fiind admis parţial demersul procurorului prin care s-a solicitat 30 de zile de arest preventiv, dar instanţa aplicându-i 15 zile de arest. Se efectuează acţiuni de urmărire penală şi procesuale în stabilirea tuturor circumstanţelor", a comunicat procurorul, raionul Călăraşi, Eugeniu Şlicari.

Amintim că, acum câteva zile, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ în care suspectul din satul Săseni, raionul Călăraşi, lovea cu bestialitate o tânără. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni şi a fost filmat de un apropiat al bănuitului.

În urma incidentului, victima de 14 ani și mama acesteia au beneficiat de consiliere psihologică. De asemenea, adolescenta a fost supusă expertizei medico-legale pentru a determina gravitatea vătămării corporale.

Pentru cele săvârşite, agresorul riscă de la 3 până la 7 ani de închisoare.

CITEŞTE ŞI: STRIGĂTOR LA CER! O femeie, bătută cu bestialitate pentru că ar fi furat o pereche de adidaşi (VIDEO CU IMPACT EMOŢIONAL)

 
loading...

Lasă un comentariu