Bărbaţii la cratiţă! De ce sunt aşa sexy

De la Jamie Oliver până la Master Chef, femeile au arătat de nenumărate ori că se dau în vânt după bărbaţii care gătesc. Aflaţi mai jos de ce sunt ei sexy şi ce ne place aşa de mult când bărbaţii trec la cratiţă, potrivit Unica.ro.

Nu mai trebuie să gătim noi

Poate sună cumva greşit, dar femeile, mai ales în societatea noastră mai tradiţională, sunt de obicei văzute ca foste casnice emancipate. Faptul că unii bărbaţi sunt destul de atenţi cu noi încât să gătească ei demonstrează că mentalitatea s-a mai schimbat. Şi dacă iubitul sau soţul tău face asta, e clar că te apreciază pentru cine eşti şi nu gândeşte niciodată că rolul tău este la cratiţă. În plus, dacă găteşte el, ai şi tu un pic de timp să faci un duş după serviciu, să te joci cu copilul sau să te relaxezi pe canapea, în faţa televizorului.

Transpiră

Orice ar spune oricine, imaginea unui bărbat concetrat pe ce face, care transpiră din greu pentru a pune, la propriu, mâncare pe masa familiei este sexy. Faptul că un bărbat depune efort pentru a te hrăni sau pentru ca tu să ai mai mult timp liber, sau pur şi simplu ca să te impresioneze este demn de notat. Bineînţeles că e sexy, chiar dacă nu se pricepe foarte bine. Simplul fapt că încearcă să facă ceva pentru tine e de apreciat. Să nu mai vorbim de situaţia în care tipul chiar ştie ce face în bucătărie.

Ne apreciază mai mult

Dacă un bărbat găteşte pentru noi, înseamnă automat că ştie ce facem noi de generaţii întregi şi ne înţelege punctul de vedere. Normal că ni se pare sexy, pentru că el chiar se pune în locul nostru şi relaţionează cu noi la un alt nivel. Degeaba spune un bărbat că femeia trebuie să gătească pentru că o facem de secole şi ne pricepem mai bine. Majoritatea bucătarilor şefi din lume sunt bărbaţi, deci..

Independenţă egal putere

Orice femeie se teme ca bărbatul drăgu pe care tocmai l-a întâlnit să nu fie "băiatul mamei". Teama nu este pe deplin nejustificată. Poveştile cu soacre îngrozitoare se găsesc la tot pasul şi nimeni nu vrea un bărbat care nu se poate decide în viaţă fără ajutor. Ei bine, când un bărbat găteşte, el îşi demonstrează mai mult decât calităţile şi priceperea. El îşi demonstrează şi independenţa. Dacă poate repara un motor, poate face focul în sălbăticie şi schimba becuri prin casă, e logic să ştie şi să gătească.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu