Bărbaţi din Chişinău, REŢINUŢI pentru că au pus pe roate studiouri de videochat erotic (VIDEO)

Embed:

Doi bărbați de 30 și 35 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău suspectați de proxenetism, au fost reținuți pentru 72 de ore.

După ce i-au filat trei luni, angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane au stabilit că din grupare fac parte patru membri cu roluri bine determinate.

Aceștia, pe parcursul a doi ani, au creat o rețea de proxenetism care presta servicii sexuale online de către tinere, care erau angajate ca modele video-chat, fiind recrutate de regulă de către capul grupării. Gruparea administra trei studiouri, cel mai mare fiind amenajat într-o casă la sol din sectorul Centru al capitalei cu opt locuri de lucru pentru modele.

Liderul grupării racola potențialele modele în localuri de agrement din Chişinău, prezentându-se ca un om de afaceri de succes, ca ulterior să le convingă să lucreze în calitate de model de video-chat în unul dintre studiourile sale. Fiecare model era înregistrat în studioul virtual gestionat de către unul dintre membrii grupării, care răspundea de suportul tehnic a rețelei.

De asemenea, banii achitaţi de către clienți pentru servicii erau transferați prin intermediul procesatorului de plăţi, care erau ulterior ridicaţi de către membrii grupării de la bănci moldoveneşti.

Pentru serviciile oferite, suspecții le promiteau modelelor de la 1.000-2.000 de euro, pentru o lună, restul banilor erau împărțiți între membrii grupării. Până în prezent, au fost identificate 15 fete (de la 19 pînă la 26 de ani) care au activat ca modele de video-chat.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la studiourile administrate de către membrii grupării, au fost ridicate 11 calculatoare şi echipament tehnic pentru transmiterea imaginilor online, 7 telefoane mobile, carduri bancare, acte de identitate a modelelor şi jucării erotice.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru proxenetism care se pedepseşte cu închisoarea de la 5 la 10 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu