Bărbat prins circulând în zig-zag cu maşina: "Refuz etilotestul, vreau sânge!"

Un şofer în stare de ebrietate, care circula în zig-zag pe străzile Bucureştiului, a fost oprit cu greu de poliţişti şi s-a dat în spectacol la Institutul de Medicină Legală, scrie Gandul.info.

Agenţii au observat maşina în jurul miezului nopţii şi au încercat să o oprească, dar şoferul a accelerat şi a început să meargă în zig-zag. După o cursă de trei kilometri, poliţiştii l-au convins pe bărbat să se dea jos de la volan, după ce acesta a ajuns cu maşina într-un câmp de la marginea oraşului.

Cu toate acestea, şoferul nu a fost convins şi să sufle în aparatul etilotest, fiind dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea probelor de sânge. "Refuz... testarea etilotest, ăăă, vreau sânge!", a putut să articuleze suspectul. La ieşire, bărbatul s-a răzbunat pe poliţişti, lovindu-i pe doi dintre ei cu pumnii în faţă.

Ulterior, bărbatul a fost dus la audieri, unde s-a descoperit că mai are două dosare penale, tot pentru conducere sub influenţa alcoolului. Acum, bătăuşul riscă un nou dosar penal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu