Bărbat găsit mort printre tonele de gunoaie din casă. Vecini: "Ciudat, l-am văzut într-un Bentley"

Un bărbat a fost găsit mort la el acasă, sub un munte de gunoi atât de mare încât a fost necesară intervenția unei echipe specializate pentru a-i fi recuperat trupul, scrie digi24.ro.

James Pettit, 63 de ani, a fost găsit în casa sa din Birmingham doar după ce din interior au fost scoase trei camioane de gunoi. Imaginile surprinse la fața locului arată o scara îngustă sufocată de grămezi de hârtie, sticle și alte deșeuri. Un muncitor din echipa care a eliberat de gunoaie locuința a declarat pentru Metro: "Era de zece ori mai rău la etaj. Poliția a spus că este prea periculos să scoți cadavrul în asemenea condiții. De aceea s-a solicitat asistență pentru a crea o cale de acces".

James Pettit era pensionar și locuia în casa respectivă de aproximativ 40 de ani.

El a suferit un accident în urmă cu doi ani, însă vecinii spun că nu părea să aibă vreo problemă și întotdeauna a lăsat impresia că trăia foarte bine. Cu doar două săptămâni înainte de a fi găsit decedat în casă, Pettit a fost văzut la volanul unui Bentley.

Un vecin a spus: "Ciudat este că el a fost întotdeauna foarte bine îmbrăcat, curat. Își ducea mereu hainele la curățătorie, dar apoi intra în casa asta".

Un alt vecin a spus că Pettit era destul de retras și că a avut un job foarte bine plătit la compania de gaze: "Acum două săptămâni l-am văzut într-un Bentley".

Un purtător de cuvânt al Poliției a spus că moartea bărbatului nu este considerată suspectă.

loading...

Lasă un comentariu