Barak Obama, Juan Manuel Santos, Dilma Rousseff - printre cei mai influenţi 100 de oameni ai planetei

Embed:

Sunt economişti, sportivi cu renume, cântăreţi sau preşedinţi de ţară, dar au cel puţin un lucru care îi uneşte - îi cunoaşte o lume întreagă. Revista Time a publicat lista celor mai influenţi 100 de oameni ai planetei în anul 2012.

Această listă anuală, care nu este un clasament, este întocmită pe baza recomandărilor expediate de corespondenţii săptămânalului Time, în urma unui proces de selecţie care durează mai multe luni.

Preşedintele american, Barack Obama, cel al Columbiei, Juan Manuel Santos, preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, sunt câţiva dintre preşedinţii influenţi din acest an.

Alţi politicienii cu renume incluşi în lista celor de la Time sunt premierul italian, Mario Monti, cancelarul german, Angela Merkel, şi secretarul de stat american, Hillary Clinton. Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, care figura pe această listă în 2011, anul acesta nu a fost inclus.

Kate Middleton, soţia prinţului William a intrat şi ea în lista celor de la Time în acest an, la fel ca şi sora ei Pippa. Din rândul artiştilor se remarcă solista britanică Adele, câştigătoarea celei de a 54-a ediţie a Premiilor Grammy de anul acesta.

Editorii Time au specificat că lista pentru anul 2012, conţine un număr record de 54 de personalităţi care nu provin din Statele Unite ale Americii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu