Barack Obama şi Leonardo DiCaprio vor să salveze Oceanul Pacific de poluare

Embed:

Actorul american Leonardo DiCaprio este foarte generos când vine vorba despre ecologie. El a donat şapte milioane de dolari prin intermediul fundaţiei sale de caritate, pentru proiectele de conservare a oceanului Pacific. Iniţiativa a fost lansată de preşedintele american Barack Obama.

Liderul de la Casa Albă a avut o intervenţie video în cadrul unei conferinţe privind protejarea mediului organizată de Departamentul american de Stat.

"Voi urma exemplul predecesorilor mei, preşedinţilor Clinton şi Bush, şi voi face uz de autoritatea mea în calitate de preşedinte pentru a proteja peisajele marine, aşa cum facem cu munţii, râurile şi pădurile", a declarat preşedinte SUA, Barack Obama. 

Şi celebrul actor de la Hollywood, Leonardo Di Caprio, a ţinut să atragă atenţia faţă de importanţa combaterii poluării maritime. 

"Auzim foarte multe despre impactul climei asupra pământului, dar oceanele sunt ca un fel de chiuvete care absorb poluarea terestră", a declarat actorul Leoanrdo DiCaprio.  

Nu este pentru prima oară când actorul Leonardo DiCaprio militează pentru protejarea mediului înconjurător. În luna februarie, fundaţia actorului a alocat grupului ecologist Oceana 3 milioane de dolari pentru protejarea habitatului oceanic şi a speciilor marine
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu