Barack Obama, în lacrimi, dupa ce a dus-o pe fiica sa Malia la facultate

Fostul președinte american Barack Obama a mărturisit că a fost emoționat până la lacrimi când a lăsat-o pe fiica sa Malia la facultate, dar a avut grijă să nu se observe cât de marcat a fost de acest moment, scrie Agerpres.ro.

"Chirurgie pe cod deschis". Prin aceste cuvinte a definit Barack Obama senzația pe care a simțit-o când a fost nevoit să o lase pe fiica sa Malia în campusul Universității Harvard.

În cadrul unei invitații din partea fundației de golf și tenis "Beau Biden Wilmington Country Club" din Delaware, fostul președinte a spus că s-a emoționat până la lacrimi când el și soția sa Michelle Obama au dus-o pe fiica lor în Massachusetts.

Obama a mărturisit, pe de altă parte, că "este mândru de faptul că nu a plâns de față cu fiica sa", deși "la întoarcere agenții de la Secret Service se uitau la mine și se făceau că nu-mi văd lacrimile".

Malia a început pe 30 august cursurile la Harvard după ce și-a luat un an sabatic.

Tânăra de 19 ani și-a petrecut anul călătorind și făcând practică la studioul de film Weinstein Company. Nu este clar ce va studia Malia, dar în trecut ea a lucrat pe platoul serialului HBO "Girls" și ca asistent de producție la serialul SF "Extant".

"La sfârșitul vieții, lucrurile pe care ni le amintim sunt bucuria pe care copiii au adus-o în viața noastră", a încheiat gânditor Obama.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu