Banii de la FMI, în atenția presei. Times of India notează că Moldova este la zi cu programul de redresare a economiei

Embed:

Decizia Fondului Monetar Internaţional de a oferi a doua tranşă, în valoare de 21,5 milioane de dolari, din împrumutul pentru Moldova, a intrat în atenţia presei internaţionale.

Jurnaliștii de la Reuters scriu că FMI a apreciat măsurile luate de Guvernul de la Chișinău pentru stabilizarea economiei.

Publicația britanică Daily Mail a notat că, potrivit indicațiilor din partea Fondului Monetar Internațional, prioritățile Moldovei pentru acest an ar trebuie să includă consolidarea veniturilor și implementarea reformelor fiscale.

Iar jurnaliștii de la Times of India notează că Moldova este la zi cu programul de redresare a economiei, creat de FMI.

Fondul Monetar Internațional a declarat că banii vor continua să vină dacă autoritățile de la Chișinău vor rămâne fidele promisiunilor date.

Portalul financiar Investing.com a amintit că FMI și Moldova au ajuns în noiembrie anul trecut la un acord privind acordarea unui împrumut de aproape 179 de milioane de dolari de-a lungul a trei ani.

Jurnaliștii americani de la Washington Post au notat că, potrivit calculelor Fondului Monetar Internațional, economia Moldovei va crește cu 4,5 la sută în anul 2017.

loading...

Lasă un comentariu