BANI DE CARE ARE NEVOIE ORAŞUL. Finanțatorii străini sunt dispuşi să colaboreze cu autorităţile municipale

Embed:

Finanțatorii străini sunt dispuşi să colaboreze cu autorităţile municipale, doar că la şefia Capitalei trebuie să vină oameni capabili de a atrage investiţii. De această părere este candidatul Partidului Popular Românesc la funcţia de primar al Chişinăului, Vlad Ţurcanu.

În cadrul unei conferinţe de presă, acesta a vorbit şi despre cum are de gând să dubleze bugetul municipal, dacă va ajunge la cârma instituţiei. 

"Bugetul primăriei la ora actuală se cifrează la 200 milioane de euro. Soluţia ca aceste buget să se dubleze sau chiar tripleze în următorii ani ar fi transparentizarea acţiunilor pe care le gestionează primăria. Necesităţi sunt foarte multe, începând cu staţia de epurare continuând cu o fabrică de prelucrare a deşeurilor", a declarat Vlad Ţurcanu candidat la funcţia de primar pe listele PPR.

De asemenea, candidatul PPR şi-a lansat trei spoturi video, cu care îşi va promova candidatura în perioada următoare. La alegerile pentru funcţia de primar al Capitalei, Vlad Ţurcanu se află pe poziţia a 18-a în buletinul de vot. Alegerile locale vor avea loc în data de 20 octombrie.

Lasă un comentariu