Balint vrea să rămână antrenor al Naţionalei de fotbal a Moldovei şi după meciul cu Georgia

Embed:

Gabi Balint doreşte să continue pe banca tehnică a echipei naţionale, dacă se va ajunge la un nou acord cu Federaţia Moldovenească de Fotbal. De cealaltă parte, vicepreşedintele FMF, Radu Rebeja, a declarat că oficialii de la FMF vor decide cine va fi la cârma selecţionatei după meciul amical cu Georgia, care va avea loc pe 11 noiembrie.

Soarta selecţionerului Gabi Balint se va decide după meciul amical cu Georgia de pe 11 noiembrie. "După meciul de pe 11 noiembrie cu Georgia ne vom întâlni şi vom discuta. Eu am auzit că Balint a avut oferte pe perioada contractului, dar le-a refuzat", a precizat Radu Rebeja.

"M-aş bucura să am mai multe oferte, ca să am de unde alege. Dacă vom ajunge cu federaţia la un acord comun, cu mare plăcere voi continua", a menţionat Balint.

Gabi Balint a preluat postul de selecţioner al Moldovei în ianuarie 2010. Naţionala noastră a ocupat penultimul loc în grupa E din preliminariile Campionatului European din 2012. Moldova a obţinut două victorii în cele nouă partide disputate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu