Balint a convocat pentru meciul amical cu Georgia şapte debutanţi

Embed:

Gabi Balint va miza pe debutanţi în meciul amical cu Georgia din 11 noiembrie. Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Moldovei a anunţat lotul lărgit din care fac parte 23 de jucători, printre care tocmai şapte debutanţi.

Dintre jucători convocaţi fac parte portarii Alexandru Zveaghinţev de la Sheriff Tiraspol şi Ghenadie Moşneaga de la Sfântul Gheorghe. Adrian Caşcaval şi Dan Pâslă de la Academia UTM, Valentin Furdui de la Milsami-Ursidos, Radu Catan de la Zimbru Chişinău şi atacantul Daciei, Alexandru Dedov.

La lot a revenit Valeriu Andronic de la SKA-Energhia Habarovsk, care nu a fost convocat la naţională de la meciul tur cu Suedia, de la sfârşitul lunii martie.

Totuşi, din lotul lărgit nu lipsesc experimentaţii Alexandru Epureanu, Igor Armaş, Alexandru Suvorov, Igor Bugaiov, Anatolie Doroş, dar şi Gheorghe Ovseannicov.

În comparaţie cu ultimul meci din preliminariile Euro-2012, lipsesc portarul Stanislav Namaşco, Igor Ţîgîrlaş, Gheorghe Andronic, Anatol Cheptine, dar şi atacantul Serghei Alexeev.

Dintre cei 23 de fotbalişti convocaţi, doar 18 vor face deplasarea în capitala Georgiei. Meciul amical Georgia - Moldova se va juca pe 11 noiembrie, la Tbilisi, cu începere de la ora 16.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu