BALE, LIDERUL DE PE BERNABEU: Galezul a vorbit despre plecarea lui Ronaldo la Juventus

S-au împlinit 5 ani de când Gareth Bale a ajuns la Real Madrid, iar galezul poate fi, în sfârșit liderul formației spaniole. Galezul consideră că plecarea lui Cristiano Ronaldo va fi de bun augur pentru madrileni.

Fotbalistul reprezentativei Țării Galilor a declarat pentru britanicii de la Daily Mail că Real Madrid va fi mai relaxată și unită după plecarea portughezului la Juventus Torino.

"Cu siguranță va fi un pic diferit față de a avea un jucător atât de mare în atac. Poate că e puțin mai relaxat. Cred că jucăm mai mult ca o echipă, muncim mai mult ca un grup unit, decât ca un singur jucător"

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani l-a comparat pe fostul antrenor al Realului Zinedine Zidane cu actualul tehnician al madrilenilor Julen Lopetegui.

Bale a declarat că îi este mai ușor să comunice cu Lopetegui, pentru că spaniolul vorbește la antrenamente în limba engleză.
Gareth Bale a înscris în acest 3 goluri în 4 partide disputate în La Liga.

Real Madrid va debuta în noua ediție ai Ligii Campionilor pe 19 septembrie, atunci când va juca la Madrid cu AS Roma. Partida de pe Santiago Bernabeu va fi televizată în direct la CANAL 3, de la ora 22:00.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu