BAL PE LITORAL: Absolvenţii preferă staţiunile în locul localurilor selecte

Embed:

Din localuri selecte, balurile de absolvire se mută pe litoral sau la munte. Tinerii nu mai vor un bal de o noapte în ţinute pompoase, ci un sejur de o săptămână în costume de baie şi pantaloni scurţi.

Reghina Vulpe are 20 de ani şi a absolvit Colegiului Economic din Capitală. Tânăra spune că împreună cu colegii a calculat şi a ajuns la concluzia că o zi de distracţie într-un local select şi în haine de gală costă mai mult decât un sejur la mare.

"Planificăm să mergem în Bulgaria, am ales aşa să sărbătorim balul, pentru că preţurile la restaurante nu diferă de o vacanţă pe litoral", a spus absolventa, reghina Vulpe.

Reghina spune că vacanţa îi costă 300 de euro, bani în care e inclusă şi o masă festivă. Operatorii de turism spun că destinaţiile cele mai populare sunt staţiunile din Carpaţii ucraineni sau cele de pe litoralul românesc şi bulgăresc.

Majoritatea preferă să meargă pentru un weekend, iar preţurile pornesc de la 120 de euro. Suma include transportul, cazarea, masa şi diferite activităţi. Masa festivă se plăteşte suplimentar.

"Banchetul îl organizează pe malul mării şi respectiv în restaurantul hotelului fac o mică serată", a spus administratorul companiei de turism, Mariana Grăjdeanu.

Operatorii de turism afirmă că numărul clienţilor absolvenţi creşte în fiecare an.

"Ca cost sunt practic la acelaşi nivel, dar ca relaxare este cu mult mai bine să plecaţi într-o vacanţă, decât seara la un bal. Şi aceleaşi domnişoare nu mai trebuie să caute rochii de seară şi este un confort până la urmă", a spus administratorul companiei de turism, Artiom Neaga.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu