"Bahar: Viață furată" revine de astăzi la Canal 2. Serialul va fi dublat în limba română

Embed:

Astăzi este ziua care vă va determina să alegeți Canal 2. Ultimul sezon al serialului "Bahar: Viaţă furată" începe la ora 18:00. Și nu oarecum. De astă dată, telenovela este dublată în limba română de actori moldoveni.

Fanii celui mai îndrăgit serial turcesc, difuzat în Moldova, vor putea urmări ultimul sezon al peliculei, de luni până vineri. Filmul va începe la ora 18:00 și va continua cu un nou episod, la ora 20:00.

"Cea mai îndrăgită eroină de televiziune revine! Continuarea celui mai popular serial din Republica Moldova. Din 26 martie, în premieră naţională, Ezgi Asaroglu revine. Bahar, viaţa furată. Sezonul final", a spus 

Anul trecut, filmul a fost cel mai urmărit serial din Republica Moldova. În fiecare seară, acesta a adunat în fața micilor ecrane între 200 și 300 de mii de telespectatori. 

Vestea a ajuns şi la urechile protagonistei serialului, actriţa Ezgi Asaroglu, care a ţinut neapărat să vină în ţara noastră, în aprilie 2017. Frumoasa şatenă s-a întâlnit cu fanii ei, într-un mall din Chişinău. Publicul a fost într-atât de numeros, încât nu aveai unde arunca un ac. Acest lucru este vizibil şi într-o fotografie realizată atunci, care a fost virală pe internet şi care a devenit un simbol al evenimentului. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu