Bahar, la Chişinău! Când vă puteţi întâlni cu vedeta serialului turcesc "Viaţă Furată"

Embed:

Vedeta serialului turcesc "Viaţă Furată", care zilnic adună peste 200.000 de moldoveni în faţa televizoarelor, a ajuns astăzi la Chişinău. Ezgi Asaroglu, frumoasa actriţă care joacă rolul lui Bahar în serialul difuzat de Canal 2, s-a arătat încântată de ospitalitatea moldovenilor şi ne-a declarat că este nerăbdătoare să-şi cunoască fanii de aici. 

Frumoasa şatenă a venit la Chişinău însoţită de propriul stilist. Se pare că actriţa s-a pregătit pentru vizita în Moldova şi a învăţat câteva cuvinte în limba română.

Ezgi Asaroglu spune că arde de nerăbdare să-şi vadă fanii moldoveni.

"Mereu sunt încântată să cunosc oameni cu zâmbete pe buze. Timpul de afară este foarte frumos. Cunosc câte ceva despre Republica Moldova, dar sunt pentru prima dată aici. Ştiu cu siguranţă că voi avea parte de o experienţă nemaipomenită. Sunt fericită", a spus actriţa Ezgi Asaroğlu.

Ulterior, actriţa împreună cu echipa sa, a plecat la hotel unde a fost recunoscută de către câţiva turci, care nu au ezitat să facă poze cu Bahar.

După prânz, vedeta serialului "Viaţă furată" a făcut o excursie prin beciurile de la Cricova. Aceasta a rămas impresionată de galerii.

Marţi, la ora 17:00, actriţa Ezgi Asaroglu va organiza o întâlnire cu telespectatorii moldoveni într-un centru comercial din Capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu