Bădulescu: Năstase este de domeniul trecutului. Unul dintre actorii grăbiţi în politica din Moldova

Embed:

Andrei Năstase este de domeniul trecutului. Este răspunsul viceprimarului de Bucureşti, Aurelian Bădulescu, la cererea consilierului municipal PPDA, Aliona Mandatii, de a-i aduce scuze publice fostului candidat la fotoliul de primar al Capitalei, Andrei Năstase. Declaraţiile au fost făcute după şedinţa comună a aleşilor locali de la Chişinău cu un grup de consilieri de la Bucureşti.

În timpul campaniei electorale pentru alegerile locale de anul trecut, viceprimarul municipiului Bucureşti, Aurelian Bădulescu a dezvăluit, într-un interviu pentru Publika TV, că Andrei Năstase ar avea legături cu serviciile de informaţii ruseşti şi cu organizaţiile de crimă organizată. Atunci, Andrei Năstase nu a comentat declaraţiile, dar ar fi putut să o facă în cadrul şedinţei comune a consilierilor muncipali de astăzi, la care a participat Bădulescu. Liderul PPDA însă nu a fost prezent la întrunire, aşa că Aliona Mandatii, colega sa de fracţiune, i-a cerut lui Bădulescu să prezinte scuze publice.

"Referitor la candidatul nostru şi preşedintele fracţiunii, Andrei Năstase, referitor la blamaţiile, care au fost lansate în luna octombrie, în campania electorală. Solicităm public aceste scuze", a menţionat Aliona Mandatii.

Viceprimarul municipiului Bucureşti nu a dat curs solicitării, iar după şedinţă a precizat că îl invită pe Andrei Năstase la dezbateri publice, pentru a-i prezenta argumentele de rigoare.

"Andrei Năstase este de domeniul trecutului, partidul pe care dumnealui îl conduce, în ciuda poziţiilor ostile pe care le are la nivelul partidului, încearcă să rămână unul dintre actorii grăbiţi în politica din Republica Moldova", a precizat Bădulescu.

Totodată, Aurelian Bădulescu a criticat şi activitatea politică a liderilor blocului "ACUM". Viceprimarul municipiului Bucureşti s-a arătat dezamăgit de faptul că Andrei Năstase şi Maia Sandu au bătut palma cu socialiştii şi au creat o coaliţie de guvernare.

"Andrei Năstase, binomul Maia-Năstase au făcut un pact, pe care noi nu ne aşteptam să îl facă, cu socialiştii, în momentul în care au format un Guvern şi au plecat din acest Guvern, pentru că nu au putut să ofere nimic cetăţenilor Republicii Moldova", a conchis Aurelian Bădulescu.

Nici Andrei Năstase, nici Maia Sandu, nu au fost de găsit la telefon pentru a comenta aceste declaraţii.

loading...

Lasă un comentariu