BĂCIOII NOI INTRĂ ÎN REPARAŢIE. Tronsonul cuprins între bulevardul Dacia şi şoseua Munceşti va fi REPARAT

Embed:

Strada Băcioii Noi din Capitală va fi în sfârşit reparată. Drumarii au început renovarea primului tronson al acestei artere, cel cuprins între bulevardul Dacia şi şoseaua Munceşti. În total, angajaţii de la "Exdrupo" au de asfaltat peste un kilometru de drum. Lucrările costă trei milioane şi jumătate de lei. 

Drumarii speră să termine lucrările până vine frigul.

"Facem drumul, facem să fie frumos, să poată să meargă maşinile. Le plac văd că la locatari. O să fie trainic şi o să fie pe oleacă de timp îndelungat", a spus un bărbat.

"Ungem cu emulsie să ţină mai bine asfaltul, să fie mai puternic, să ţină mai bine. Mulţi ani şi garanție dăm. Foarte tare stricat era", a spus un bărbat.

Autorităţile s-au grăbit să repare anume această porţiune, pentru că pe aici vor trece, în scurt timp, atobuzele 44 şi 45, itinerarele acestora fiind extinse.

"Tronsonul respectiv era într-o situaţie foarte gravă. Urmează ca municipalitatea să deschidă o rută de autobuz şi s-a emis o dispoziţie comandă pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare. Noi suntem absolut siguri că drumul va dura în termen", a spus Andrian Bolduresco, director "Exdrupo". 

Şoferii, mai ales care circulă des pe aici, abia aşteaptă să meargă pe drumul renovat.

"Aşa parcă e calitativ, o să vedem cât timp o să ţină. Dar măcar aşa decât cum erau gropile celea", a spus un bărbat.

"Foarte bine că acum îl fac pentru că o să facă şi oleacă de scurgere la apă.Eu nu mă pricep cum se fac drumurile, dar după prima vedere se pare destul de calitativ", a menţionat un alt bărbat.

"Acum se modernizează. Mergem spre bine. Era foarte rău, un drum impracticabil, mergeam foarte greu. Acum e foarte bine, dar calitatea o să o vedem după jumătate de an", a spus un alt bărbat.

Joi, angajaţii "Exdrupo" vor începe lucrări de asfaltare încă a unei artere de la Botanica. E vorba de strada Pădurilor, a cărei reabilitare a început cu câteva săptămâni în urmă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu