Bacary Sagna ar putea părăsi Arsenal

Embed:

Lovitură sub centură pentru Arsene Wenger! În plin campionat, antrenorul lui Arsenal a aflat că poate rămâne fără unul dintre cei mai buni jucători ai săi. Bacary Sagna ar putea părăsi echipa în vară. În schimb, Wenger va rămâne cu siguranţă la clubul londonez. Proprietarii "tunarilor" au anunţat că francezul îşi va

De serviciile fundaşului sunt interesate PSG şi AS Monaco, iar contractul său cu echipa engleză expiră în luna mai.

"Sagna încă nu şi-a prelungit contractul. Trebuie să rezolvăm acest lucru, dar, pentru moment, ne gândim doar la meciul cu Southampton şi am lăsat la o parte planurile pe termen lung. Dar vă asigur că vom încerca să-l convingem pe Sagna, pentru că este un jucător foarte important pentru echipă", a declarat antrenorul Arsenal.

În schimb, Wenger va rămâne pe Emirates. Conducerea clubului a anunţat că antrenorul francez îşi va prelungi în scurt timp contractul cu Arsenal.

Tunarii ocupă prima poziţie în clasament, având cu un singur punct mai mult decât ocupanta locului doi, Manchester City, şi cu două puncte mai multe decât Chelsea, care este pe trei. Arsenal este obligată să învingă marţi, în deplasare, Southampton că să rămână lider în Anglia indiferent de celelalte rezultate ale etapei a 23-a.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu