Baby Yoda, cea mai vândută figurină "funko" din toate timpurile

Personajul Baby Yoda din noul serial "The Mandalorian" al francizei Star Wars, lansat în urmă cu trei luni, a devenit cea mai populară figurină "funko" - unul din produsele de colecţie cel mai vândut din toate timpurile, relatează vineri EFE, citat de agerpres.ro.

Curiozitatea acestei ştiri, avansată de compania care comercializează aceste figurine este că jucăria nu a fost încă scoasă la vânzare, dar a reuşit să doboare recordul de rezervări pe pagina sa de internet, devansând alte personaje carismatice precum roboţii C-3PO şi R2-D2, supereroii Marvel sau vedete pop precum Britney Spears.

Într-un clip postat pe Twitter, directorul artistic al companei Funko Inc., Reis O'Brien, şi-a exprimat uimirea la aflarea veştii că Baby Yoda a devenit cea mai vândută figurină din toate timpurile. "Este o nebunie!", a spus el, folosind expresia "it's bananas".

O'Brien a explicat că echipa sa a fost nevoită să creeze figurina urmând mai multe recomandări şi linii directoare fără să vadă personajul apărut pe micile ecrane, deoarece expectativa creată în jurul serialului legat de universul Star Wars ar fi putut genera scurgeri de informaţie.

Figurina pentru colecţionari Baby Yoda a fost prezentată în decembrie dar nu ajunge în magazine şi nici nu va fi livrată cumpărătorilor decât în luna mai. Figurina este prezentată în două mărimi, iar la unii giganţi comerciali online precum Amazon sau în magazinele Target au fost deja epuizate rezervările pentru ambele mărimi.

Baby Yoda a apărut prima oară în noiembrie în serialul "The Mandalorian", marea miză a platformei "streaming" Disney +. Încă de la prima scenă, spectatorii şi reţelele de socializare au fost încântaţi de acest personaj şi au apărut milioane de "meme-uri", glume, fotomontaje şi clipuri care au circulat pe internet.

Funko Inc. este o companie americană care, sub sloganul "toată lumea colecţionează ceva", comercializează păpuşi sau figurine de pluş ce reprezintă tot felul de personaje, reale sau imaginare, care au capul supradimensionat şi ochii mari şi expresivi.

loading...

Lasă un comentariu