Baba Vanga a prezis ieşirea Marii Britanii din UE. CEVA ÎNFIORĂTOR SE VA ÎNTÂMPLA DUPĂ ASTA

Baba Vanga a prezis ieșirea Marii Britanii din UE. Ceva înfiorător se va întâmpla, însă, după asta. Europa, în mare pericol!

Baba Vanga, celebra prezicătoare din Bulgaria supranumită "Nostradamus din Balcani", care a prevăzut distrugerea turnurilor gemene din New York și escaladarea jihadismului, ar fi făcut o predicție legată și de ieșirea Marii Britanii din Europa, așa-numitul Brexit, scrie , scrie Realitatea.net.

După acest moment-cheie, ar urma vremuri tulburi pentru Europa.

Profeta oarbă Baba Vanga - care a murit în 1996, la 85 de ani - ar fi spus câteva lucruri legate de anul 2016 care par să facă trimitere la evenimentele istorice pe care tocmai le trăim.

Baba Vanga a prezis că "Europa așa cum o știm va înceta să existe la sfârșitul anului 2016". Ceea ce trezește spaima interpreților profețiilor sale este continuarea acestei predicții care pare să aibă legătură cu Brexit-ul.

Celebra prezicătoare spune că după acest an continentul nostru va fi aproape "pustiit și transformat într-un deșert lipsit de orice formă de viață".

Cu puţin înainte de moarte, clarvăzătoarea a povestit că până în 2030 oamenii vor reuşi să între în contact cu alte civilizaţii dezvoltate şi că până în anul 3797 Terra va deveni o planetă ostilă vieţii, dar numai cei aleşi vor avea dreptul de a părăsi Sistemul Solar pentru a-şi continuă exisenţa pe altă planetă.

Baba Vanga a avertizat, de asemenea, că până în 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă de lungă durata. În 3005 un război va izbucni pe planetă Marte, colonizată de oameni, iar în 3010 o cometa va lovi Luna, generând un uriaş nor de praf cosmic. Pământul se va cufundă în întuneric.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu