BABA VANGA a ANUNȚAT DEZASTRUL! Măcelul a început deja

Baba Vanga a devenit una din cele mai cunoscute clarvăzătoare, după ce a prezis cu acuratețe foarte multe tragedii, astfel că mulți oameni au început să creadă în previziunile ei.

Viziunile babei Vanga arată că Vladimir Putin va fi la un pas de moarte după ce echipa lui de securitate va pune la cale uciderea lui, scrie b1.ro

Președintele Rusiei nu este singurul lider din lume care va avea probleme grave. Și Donald Trump este printre cei vizați de prezicerile bulgăroaicei. Ea a spus că liderul de la Casa Alba va surzi după ce va fi implicat într-un grav accident rutier.

Baba Vanga a mai spus și că un cutremur devastator va șterge de pe fața pământului mari părți din Asia și că Europa va suferi un colaps financiar odată cu ieșirea Marii Britanii din UE.

Baba Vanga a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani. Înainte de a părăsi această lume, faimoasa clarvăzătoare a făcut profeții chiar și pentru acest an. 

Casa ei era supravegheată de Serviciul Secret al Bulgariei, previziunile ei fiind considerate secrete ce trebuie protejate.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu