Azi se joacă ultimele 3 meciuri din grupele Europa League

Embed:

În această seară se vor stabili ultimele trei echipe calificate în şaisprezecimile de finală din Europa League. Lille - Gent, AEK Atena - Zenit şi Atletico Madrid - Bayer Leverkusen sunt partidele care vor decide care formaţii vor ajunge în primăvara europeană.

Astăzi se joacă ultimele meciuri din grupele Europa League. Derby-ul serii este Juventus - Manchester City, partidă care nu are însă nici o miză, deoarece englezii, alături de Lech Poznan, care joacă cu Salzburg, sunt deja calificaţi în şaisprezecimi.

Deţinătoarea trofeului, Atletico Madrid are nevoie de o victorie în meciul cu Bayer Leverkusen, deja calificată, iar Aris Salonic să nu câştige partida cu Rosenburg, pentru a mai spera la calificarea în faza următoare a competiţiei.

În grupa C, Lille şi Gent se duelează într-un meci direct pentru a merge mai departe. Sporting nu mai poate pierde primul loc în grupă, în timp ce Levski Sofia se află pe locul patru.

AEK Atena are nevoie cel puţin de o remiză în partida de pe teren propriu cu Zenit pentru a se califica în primăvara Europa League. În celălalt meci din grupa G Anderlecht va juca cu Hajduc Split.

Getafe, deja eliminată, va primi vizita elveţienilor de la Young Boys, iar Stuttgart, liderul grupei H, de la întâlni cu Odense. Young Boys, alături de echipa germană, este calificată mai departe.

În ultima grupă, meciurile de astăzi nu au nicio miză. PSV Eindhoven şi Metalist Harkov, calificate încă de etapa trecută, se vor întâlni în meci direct. În cealaltă partidă Debrecen va primi vizita Sampdoriei

Lasă un comentariu