Azi aflăm cine sunt marii câştigători ai Cronograf. DEZVĂLUIRI despre festival

Embed:

De câteva zile, Festivalul internaţional de film Cronograf este unul dintre cele mai importante evenimente culturale, care au loc în Capitală. Astăzi este ultima zi a festivalului, când vom afla cine sunt marii câştigători. Preşedintele "Cronograf", Virgil Mărgineanu, a făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea Live.

Din anul 2001, Virgil Mărgineanu este preşedinte al Festivalului Cronograf. El spune că, de atunci, evenimentul a câştigat popularitate, iar sălile sunt pline în timpul prezentărilor.

"Mă bucur că sala de cinema este plină", a menţionat Virgil Mărgineanu.

Astăzi, în ultima zi a festivalului, va avea loc o gală, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune producţii.

"Vin toţi participanţii, partenerii, cei care oferă premii, toţi oaspeţii, invitaţii. Mă bucur că toţi sunt prezenţi. Covorul roşu sper să rămână", a spus preşedintele "Cronograf".

Participanţii la festival vor primi şi premii băneşti. "Premiul mare este 1.500 de euro, valoarea totală se ridică la peste 100 mii lei", a precizat Virgil Mărgineanu.

În acest an, Virgil a fost ajutat de două voluntare. Este vorba despre harnicele Ioana şi Elena, fiicele sale: "Se implică şi ne bucurăm că le place ceea ce fac".

Festivalul internaţional de film documentar Cronograf a ajuns, anul acesta, la a XI-a ediție.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu