AZ Alkmaar - Feyenoord Rotterdam, scor 2:1

Embed:

AZ Alkmaar a câştigat cu 2-1 derby-ul etapei a şaptea din Olanda, jucat pe teren propriu cu Feyenoord Rotterdam, şi a urcat pe primul loc în clasamentul din Eredivisie. Otman Bakkal a marcat pentru Feyenoord, iar Rasmus Elm şi Brett Holman au înscris pentru AZ Alkmaar.

Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul. În minutul 36, Otman Bakkal a înscris din 15 metri, după o fază individuală de toată frumuseţea a lui Ruben Schaken.

AZ a egalat în minutul 60, după ce mijlocaşul suedez Rasmus Elm a trimis excepţional balonul în plasă, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Peste şapte minute, Kelvin Leerdam a lăsat Feyenoord în zece oameni, după ce a primit cartonaşul roşu la o intrare criminală asupra lui Dirk Marcellis.

Australianul Brett Holman a avut în două rânduri ocazia de a înscrie pentru AZ, însă portarul oaspeţilor, Elwin Mulder, a salvat incredibil de pe linia porţii. Golul a venit cu cinci minute înainte de final, atunci când Holman nu l-a mai iertat pe Mulder şi a înscris cu capul din şase metri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu