Avocaţii lui Johnny Depp au PROBE care dezmint vina actorului în cazul agresării fostei sale soţii

Actorul american Johnny Depp spune că deţine probe care demonstrează că acuzaţiile de violenţă domestică aduse de fosta sa soţie, actriţa Amber Heard, sunt false, potrivit vulture.com.

Documentele au fost depuse în instanţă în cazul unui proces intentat de Depp tabloidului britanic The Sun, pentru defăimare.

În aprilie anul trecut, The Sun a publicat un articol despre Johnny Depp, în care l-a descris pe acesta drept "bătăuş de femei".

Johnny Depp şi Amber Heard, care s-au căsătorit în 2015, au divorţat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care actriţa l-a acuzat pe star de violenţă domestică, iar acesta a spus despre fosta soţie că îl şantajează financiar.

Pe 21 mai 2016, Heard a declarat poliţiei că a fost de mai multe ori abuzată fizic de Depp. Actriţa a depus o plângere şi, în sprijinul afirmaţiilor sale, a adus şi fotografii care o arătau cu faţa tumefiată, precum şi o înregistrare video a unei dispute brutale.

La începutul acestei săptămâni, avocaţii lui Johnny Depp au arătat că deţin probe care demonstrează că actriţa a minţit.

"Imagini surprinse de zeci de camere de supraveghere de la Eastern Columbia Building (unde se afla locuinţa celor doi, n.r.), dar şi diferite declaraţii ale unor martori oculari care arată că Amber Heard a simulat faptul că a fost abuzată", au spus avocaţii.

Deşi actriţa şi-a retras acuzaţiile, după ce cuplul a ajuns la un acord care a pus capăt căsniciei lor, reputaţia lui Johnny Depp a rămas pătată.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows". 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu