Avocata lui Gheorghe Petic susține că este atacată de membrii blocului ACUM

Embed:

Fostul candidat independent la alegerile parlamentare Angela Istrati a făcut un apel public către conducere blocului ACUM precum că ea și familia ei sunt supuși unor atacuri. Avocata lui Gheorghe Petic a scris pe pagina sa de Facebook că este expusă denigrării.

"Apel public către conducerea PASS şi DA

Prin prezenta, intervin cu cerinţa de a vă expune public şi a sista atacurile întreprinse pe reţelele de socializare la adresa mea si a soţului meu, de către unii membrii al Platformei şi susţinătiri al acesteia, care denigreaza numele meu și a familiei mele, pentru faptul ca am candidat la alegerile Parlamentare din 24 februarie 2019. 

Deşi, ați fost în cunoştinţa de cauză, nici pe perioada campaniei, nici la moment, nu ați intervenit cu nimic pentru a sista denigrările şi ofensele aduse mie personal și soțului, care apăram interesele a doi membri al Platformei, Gheorghe Petic și Sergiu Cebotari! 
Consider că, riscul la care s-a expus familia mea, aparându-va membrii nu merită denigrare!", a scris Angela Istrati.

Amintim că Angela Istrati a candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Aceasta este și avocata membrului PPDA Gheorghe Petic, care a fost condamnat la  trei ani și șase luni de închisoare pentru violarea unei femei din Ungheni.

În perioada electorală, Istrati s-a plâns de nenumărate ori că este atacată dur de mebrii PPDA. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu