AVOCATA DIAVOLULUI în compania lui Viorel Țopa, Renato Usatîi şi Răzvan Paveliu (FOTO)

Embed:

Noi dovezi, care demonstrează legătura avocatei Ana Ursachi cu mafiotul fugar, Viorel Țopa. Pe adresa instituțiilor media au fost trimise mai multe poze, care ar fi din arhiva personală a așa-numitei "avocate a diavolului".

În fotografii, Ana Ursachi apare în compania lui Viorel Țopa, a primarului penalul Renato Usatîi, dar şi cu Răzvan Paveliu, cumnatul lui Ţopa. Mai mult ca atât, printre poze este și una cu numărul de înmatriculare a automobilului din Germania, care îi aparţine lui Viorel Țopa.

Persoana care ne-a trimis pozele se întreabă de ce i-a trebuit avocatei să fotografieze plăcuța cu numărul mașinii. Anterior presa a scris că Ana Ursachi aduna materiale compromițătoare despre clienții săi şi îi spiona.

Amintim că "avocata diavolului" a fost implicată și în scheme criminale de deposedare de locuinţe a unor persoane social-vulnerabile și chiar complice într-un omor. Ea a fost părtașa fostului ei soţ, care ar fi omorât cu sânge rece, acum 19 ani, o femeie, pentru a se pricopsi cu apartamentul acesteia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu