AVIA-INVEST, cu gândul la cei mai triști ca noi! Donații pentru șase copii orfani și pentru o femeie cu patru fetițe, dintre care una e diagnosticată cu cancer

Embed:
Le-a întins o mână sigură de ajutor în preajma sărbătorilor de iarnă. Este vorba de compania AVIA-INVEST, concesionarul Aeroportului Internațional Chișinău, care le-a făcut mai calde și mai fericite sărbătorile de iarnă celor șase copii de la Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca și unei femei cu patru fetițe, dintre care una a fost diagnosticată cu cancer.

AVIA INVEST a decis să se implice cu donații în cele două acțiuni de caritate, după ce prezentatoarea TV, Lilu, a descris pe rețelele de socializare situația a șase copii de la Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca, iar Asociația „Copil, Comunitate, Familie” (CCF Moldova) a relatat despre istoria tristă a doamnei Liuba, mamă a patru fetițe, dintre care una a fost diagnosticată cu cancer. În ambele acțiuni de caritate, companiei AVIA INVEST i-a fost complice jurnalistei Lilu.  

Acum un, chiar în seara de Crăciun, doamna Liuba a fost dată afară din casă cu cele patru fetițe ale ei. După ce soțul femeii a murit în condiții suspecte la locul de muncă, frații bărbatului au alungat-o din casa părinților, acolo unde a locuit mai bine de zece ani. Rămasă pe drumuri cu patru fetițe, una dintre care suferă de cancer, femeia s-a mutat la Nisporeni, unde a închiriat un apartament și s-a angajat ca bucătar la liceul din oraș. Situația s-a agravat, după ce s-a îmbolnăvit și ea. Acum nu poate munci, unicul venit fiind cei 1300 de lei primiți de la stat.

În ajunul Crăciunului, CCF Moldova și Lilu au vizitat-o pe doamna Liuba și, grație donației AVIA INVEST, i-au oferit femeii un ajutor financiar pentru tratament, le-au adus dulciuri și cadouri celor patru fetițe, dar și saci cu peleți, ca să le fie cald la iarnă.

AVIA INVEST a susținut și acțiunea de caritate și pentru șase copii orfani din Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca, după ce Lilu a relatat-o pe rețelele de socializare. Prezentatoarea scria despre cei șase copii, trei dintre care suferă de enurezis. Aceștia aveau nevoie de trei aparate speciale, prețul cărora este de 100 de euro fiecare și care putea fi găsite în Italia sau Polonia.

Familia Butuc avea nevoie și de un pătuț, dar și de scutece pentru băiețelul de un anișor care urma să fie adus din orfelinat. Pătuțul și scutece pentru copilul cel mai mic, dulciurile, cadourile pentru cei șase copii și cele trei aparate pipi-stop au ajuns la destinație în preajma Crăciunului.
 
Toate acestea au fost procurate din donația făcută de Aeroportul Internațional Chișinău.
loading...

Lasă un comentariu