Avertismentul savantului Stephen Hawking este înfiorător! Ce se va întâmpla cu omenirea în viitor

Celebrul om de știință Stephen Hawking a avertizat de numeroase ori omenirea cu privire la pericolul ce ar putea s-o distrugă complet. Acum, un nou semnal de alarmă vorbește despre un eveniment ce ar putea schimba pentru totdeauna planeta!

Stephen Hawking a vorbit într-un documentar despre pericolul ce paște omenirea în viitorul apropiat. Studiint anumite fenomene, omul de știință a ajuns la o concluzie importantă.

Venus este un exemplu de încălzire cu efect de seră, spune Stephen Hawking, ceva ce se poate întâmpla și cu Pământul dacă dioxidul de carbon și alte gaze cu efect de seră din atmosferă ating niveluri extreme, scrie a1.ro

NASA crede că Venus ar fi putut avea apă lichidă, dar când s-a instaurat căldura, oceanele au dispărut și s-a ajuns la o temperatură de 462 grade Celsius.

Pe măsură ce vaporii de apă s-au acumulat în atmosferă, probabil că s-au încălzit din ce în ce mai tare, creând un ciclu de reacții pozitive. Venus ilustrează importanța diferențelor mici în a determina dacă o planetă poate susține o viață complexă, conform lui Hawking, și demonstrează realitatea efectului de seră, potrivit celor de la playtech.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu