Avertismentul americanilor pentru Simona Halep. Ce au comentat

Americanii de la Tennis World Magazine au analizat parcursul Simonei la cele două turnee şi au tras o concluzie îngrijorătoare.

Cu o lună înainte de debutul în sezonul de zgură, americanii îi fac o caracterizare destul de dură liderului WTA, care e văzută într-un moment de răscruce:

"Simona Halep se află într-un moment de răscruce în cariera sa. Românca trebuie să aibă acum câteva meciuri convingătoare la turnee de top, pentru a da câteva confirmări importante, atât sie însăşi, cât şi echipei, fanilor şi rivalelor, că merită să fie lider în clasamentul WTA". "Aceste înfrângeri (n.r. Indian Wells şi Miami) demonstrează cât de precară este forma Simonei. Au fost momente în care a arătat că are încredere în ea, dar sunt şi meciuri în care şi-a pierdut forţa mentală. Jocul ei nu poate fi pus la îndoială, dar foţa mentală nu va fi niciodata suficientă dacă nu va crede în ea şi în tenisul ei", a mai punctat publicaţia americană, care aminteşte însă că Simona e una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură: "Pe zgură, Simona a jucat mereu bine. Acum va avea ocazia să demonstreze şi să le închidă gura celor care o critică", relatează antena3.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu