Averile lor te vor lăsa cu gura căscată! Cine sunt cei mai bogați artiști din lume

Se pare că muzica aduce bani grei la nivel mondial. Recent jurnalul Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătiți interpreți în anul 2018. Clasamentul a fost făcut în funcție de vânzările de albume, turnee şi contracte încheiate. Cine e în fruntea topului?

Katy Perry s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe ale anului 2018. Interpreta are câştiguri de 83 de milioane de dolari. Autoarea hitului Roar a adunat această sumă din cele 80 de concerte incluse în turneul mondial Witness, dar şi din onorariile pentru emisiunii American Idol. 

Pe poziţia a doua în clasament se află Taylor Swift, cu 80 de milioane de dolari. Banii au fost adunați, în mare parte din vânzarea albumului Reputation. 

Topul este completat de Beyonce, care are la activ 60 de milioane de dolari, scrie Prime.md.

Urmată de Pink cu suma de 52 de milioane de dolari şi Lady Gaga cu 50 de milioane.

Pe următoarele poziţii se situează Jennifer Lopez, cu 47 de milioane de dolari, Rihanna cu 37,5 milioane de dolari, Helene Fischer, cu 32 de milioane de dolari, Celine Dion, cu 31 şi Britney Spears, cu 30 de milioane de dolari.

Jurnaliştii de la revista Forbes au realizat acest clasament pe baza veniturilor obţinute de cântăreţe în perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018.

Pe aceeaşi temă