AVERI DE MILIARDE DE DOLARI! Topul celor mai bogate femei din Rusia

Embed:

Rusoaicele știu să se evidențieze nu doar prin frumusețe, ci și prin milioanele pe care le administrează. Prestigioasa revistă Forbes a întocmit un clasament al celor mai bogate femei din Rusia. În top figurează atât soții de miliardari, cât și femei de afaceri. 

Cea mai bogată rusoaică este femeia de afaceri Elena Baturina. Soția fostului primar al Moscovei Iuri Lujkov are o avere de peste un miliard de dolari. Baturina conduce compania Inteko, ce efectuează principalele lucrări publice din capitala rusă.  Locul doi în clasament este ocupat de Elena Rîbolovleva, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari.  Rîbolovleva a apărut în topul celor mai bogate rusoaice, după ce a divorțat de Dmitri Rîbolovlev, patronul clubului francez de fotbal "Monaco".  

Topul este completat de o fostă profesoară de engleză. Tatiana Bakalciuk este acum femeie de afaceri. Ea deține unul dintre cele mai mari magazine online de îmbrăcăminte din Rusia. Bakalciuk are în conturi peste 500 de milioane de dolari.  În același clasament a ajuns pentru prima dată și fosta soție a miliardarului Roman Abramovici, Irina Abramovici.  

Iar Maria Sharapova este pe locul 8, cu o avere de 260 de  milioane de dolari. 

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu