Averea şefului CNA, pusă sub SECHESTRU! Ce au constatat procurorii

Averea şefei CNA din România(echivalentul Consiliului Coordonator al Audiovizualului în Republica Moldova), Laura Georgescu, a fost pusă sub sechestru.

DNA a dispus efectuarea urmăririi penale față de șefa CNA Laura Georgescu pentru abuz în serviciu, în formă continuată (5 acte materiale) și instigarea la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (5 acte materiale).

Procurorii au dispus luarea măsurilor asigurătorii asupra bunurilor imobile şi mobile, inclusiv asupra conturilor bancare, aparţinând suspectei Georgescu Laura – Corina până la limita de 2.296.200 lei, sumă reprezentând valoarea cu care cinci posturi de televiziune s-au constituit până în acest moment drept parte civilă", se notează într-un comunicat.

În septembrie 2014, Laura Georgescu a fost la DNA, unde procurorii i-au comunicat că au început urmărirea penală pe numele său pentru abuz în serviciu, în dosarul în care erau vizați și Viorel Hrebenciuc și Gheorghe Ștefan.

Potrivit anchetatorilor, în cauză există elemente din care rezultă că, în urma exercitării necorespunzătoare a atribuțiilor de serviciu de către președintele CNA, Laura Georgescu, în mod nejustificat trei dintre membrii CNA care la ședința anterioară votaseră pentru retragerea licenței unui post TV, în ședința din 1 octombrie 2013 au votat în favoarea postului TV anterior sancționat.

Mai multe detalii pe realitatea.net
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu