Aventurile noului Q8! Audi lansează o campanie de marketing dedicată viitorului SUV (VIDEO)

În urmă cu câteva zile, Audi a publicat o schiță cu viitorul Q8. În același timp, constructorul german a anunțat că departamentul de marketing pregătește o campanie de promovare cu totul și cu totul specială, scrie automarket.ro.

Nemții au gândit o mini serie formată din 5 episoade în care prezintă aventurile viitorului Q8. Seria poartă numele de "#Q8Unleashed", iar alături de noul SUV, în centrul reflectoarelor vor sta Sandra și Quentin, un "cuplu puternic și extravagant". Cei doi duc o viață fără probleme, dar acest lucru se schimbă radical când Quentin este răpit.

Noul Audi Q8 va fi prezentat oficial în 5 iunie în cadrul Audi China Brand Summit din Shenzhen. Audi spune că SUV-ul Q8 va fi "noua față a gamei Q" și susține că va păstra o mare parte din elementele de design ale conceptului Q8.

Prototipul prezentat la începutul anului trecut folosea un sistem hibrid de propulsie. Acesta dispunea de un propulsor pe benzină de 3.0 litri de 330 de cai putere și 500 Nm și un motor electric de 135 de cai și 330 Nm. În total, ansamblul hibrid dezvolta 443 CP și 700 Nm.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu