Aventură periculoasă pe drumurile Moldovei. Cum a fost văzut şofând un tânăr (VIDEO)

Embed:

Aventură la viteză mare pe un traseu naţional. Şoferul unui automobil de model Renault şi pasagerii săi au fost surprinşi încălcând grav regulile circulaţiei rutiere, de o cameră de bord a unui alt participant în trafic. Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat.

Fapta s-a întâmplat în seara zilei de 31 mai, pe traseul din apropierea localității Budești. Şoferul a făcut o depăşire neregulamentară în plină viteză şi cu semnalizatoarele de avarie aprinse, iar pe lângă aceasta, pasagerii săi se aventurau aşezaţi pe uşile maşinii, ieşind cu corpul lor prin ferestre.

Inspectoratul Naţional de Patrulare l-a indentificat pe şofer, acesta fiind un tânăr de 22 de ani din Chişinău. El riscă amendă de 900 de lei şi şase puncte de penalizare.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește conducătorilor auto că sunt obligați să respecte Regulamentul Circulației Rutiere.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu