Aventură de iarnă la Nisporeni. Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss va deschide un parc tematic (FOTO)

Embed:

Locuitorii oraşului Nisporeni vor avea parte de mai multe surprize la început de an. Pentru ei, sărbătorile de iarnă vor dura până la sfârşitul lunii ianuarie. În centrul localităţii va fi amenajat un patinoar şi va fi instalat un tobogan, iar în scurt timp va fi deschis și un târg. Totul va fi gratuit, iar cheltuielile sunt acoperite de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

Toboganul şi patinoarul vor fi inaugurate în data de 10 ianuarie. Oamenii sunt nerăbdători şi fericiţi că vor simţi sărbătorilor o perioadă mai îndelungată.

"Dacă nu avem omăt măcar aceasta este frumos. Este frumos şi aşa, fără omăt, dar este simpatic, îmi place."

"Frumos că face domnul primar aşa ceva, este o plăcere pentru copii."

"Foarte frumos o să fie pentru copii, părerea mea, îmi pare bine care fac aşa ceva pentru oraşul nostru, Nisporeni."

De asemenea, în data de 14 ianuarie va fi deschis și un târg, care va primi vizitatori până în 31 ianuarie. În cadrul concertului din ziua inaugurării pe scenă vor urca artişti din România, precum 3 Sud Est şi Antonia, dar şi interpreţi autohtoni. Seara va culmina cu un foc de artificii.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN. Edelweiss a organizat un atelier creativ a lui Moş Crăciun

Tot la iniţiativa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss", în cadrul Târgului de Crăciun din centrul Capitalei a fost deschis un atelier de creaţie, unde copii au putut confecţiona decoraţiuni tematice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu