Aventură ca în filme. Angajatul unei spălătorii auto din Capitală a furat mașina unui client. INCREDIBIL ce a urmat după ce a urcat la volan

Embed:

Un angajat al unei spălătorii auto a furat mașina unui client și a accidentat alte trei din parcare. Isprava a avut loc noaptea trecută, în sectorul Ciocana al Capitalei. Tânărul de 27 de ani nu a reuşit însă să ajungă prea departe. După o urmărire ca în filme, el a fost reţinut de inspectorii de patrulare.

Mașina care i-a căzut cu tronc la inimă bărbatului cercetat pentru furt a fost adusă duminică la spălătorie pentru a fi curățată chimic. Proprietarul i-a lăsat autoturismul cu tot cu chei.

Tânărul se apără şi spune că a urcat în maşină doar pentru a-şi duce verișorul acasă: "Eu nu am furat-o. O duceam înapoi. Am văzut poliția de patrulare și am fugit".

Proprietarul unui automobil dintre cele trei accidentate a venit la faţa locului pentru a se convinge de pagubă: "M-a sunat poliția și mi-a zis că mașina mea a fost lovită. Am luat actele și am coborât."

Tânărul a intrat în vizorul polițiștilor, deoarece conducea inadecvat.

"Patrulând prin curțile blocurilor Alecu Russo, am observat un automobil. Care nu s-a isprăvit și a lovit un automobil. La 100-200 de metri a mai accidentat încă două automobile", a declarat Andrei Ciobanu, inspector de patrulare.

Potrivit inspectorilor, tânărul nu are permis de conducere şi urmează să treacă etilotestul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu