"Avem şanse matematice". Tunarii se declară pregătiţi să atace Chelsea

Embed:

Derby de zile mari în acest week-end în Campionatul Angliei! Liderul Chelsea se va duela cu a doua clasată Arsenal. Antrenorul tunarilor, Arsene Wenger consideră că echipa sa mai poate câştiga titlul dacă va învinge Chelsea duminică.

Chelsea Londra este lider în campionatul Angliei, având cu zece puncte mai multe decât Arsenal cu şase etape înainte de final. Cele două formaţii se vor duela pe stadionul Emirates din Londra pe 26 aprilie. Antrenorul tunarilor, Arsene Wenger a declarat că echipa sa va lupta pentru titlu atât timp cât va mai avea şanse matematice.

"Mai avem şanse matematice să câştigăm titlul, însă totul este în mâinile celor de la Chelsea. Ceea ce putem face noi este să reducem din diferenţa de puncte. Avem această oportunitate chiar la noi acasă și trebuie să obţinem victoria", a declarat antrenorul Arsenal.

Arsenal nu a reuşit să învingă o echipă antrenată de Jose Mourinho în ultimele 12 partide. Wenger consideră că acum e momentul potrivit să obţină victoria, pentru că echipa sa este în formă.

"Cred că nu am pierdut mereu în toate cele 12 meciuri. În câteva din ele am fost aproape de a învinge. Chelsea mereu a fost o echipă puternică. Rezultatul de duminică va depinde foarte mult de starea echipelor în acea zi. Suntem într-o formă bună şi avem ocazia de a învinge", a adăugat tehnicianul.

Jucătorul lui Chelsea, Cesc Fabregas ar putea juca pe Emirates pentru prima dată de când a plecat de la Arsenal.

Derby-ul etapei a 34-a din campionatul Angliei, dintre Arsenal şi Chelsea Londra, va începe duminică, la ora 18:00. Tot pe 26 aprilie, Manchester United se va duela în deplasare cu Everton.

Etapa va începe sâmbătă cu opt meciuri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu