Avem parte de vreme frumoasă? Cât de cald va fi mâine și ce temperaturi ne așteaptă

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil. În partea de nord a ţării sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Briceni termometrele vor indica 22 de grade Celsius, la Soroca se vor înregistra 23 de grade, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi la Leova se aşteaptă 26 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 27 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, cerul va fi variabil şi se vor înregistra 13 grade, iar pentru mâine sunt prognozate 25 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, dar vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ziua temperaturile vor oscila între 21 și 29 de grade, iar noaptea vor varia între 11 şi 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 28 grade Celsius, iar la Paris şi la Roma vor fi 22. La Londra se vor înregistra 21 de grade, la Berlin 19, iar la Viena 17 grade Celsius. 19 grade sunt prognozate la Praga şi la Belgrad, cu un grad mai puţin la Budapesta, în timp ce la Varşovia se aşteaptă 21 de grade Celsius. La Bucureşti şi la Moscova se anunţă 24 de grade. În capitala Greciei va fi vreme însorită cu valorile de 27 de grade, pe când în capitala Turciei cerul va fi noros, iar temperaturile nu vor depăşi 20 de grade. La Kiev maxima va ajunge la 23 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu