"Avem nevoie de el". Cum comentează Marian Lupu revenirea în politică a lui Vlad Plahotniuc

Embed:

Partidul Democrat are nevoie de toate forţele în aceste momente de criză. Astfel califică liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, revenirea în politică al fostului vicepreşedinte Vlad Plahotniuc. Conform celor spuse de el, Plahotniuc ar fi o cheie pentru rezolvarea crizei în care ne aflăm.

"Am încurajat acest lucru. Avem o situaţia complicată şi una tensionată. Din acest motive am considerat toate resursele umane şi capacităţile analitice ale partidului trebuie adunate la un loc. Astfel suntem mai tari. Asta este motivul pentru care Vlad Plahotniuc a luat o asemenea decizie. Împreună ca şi echipă am reuşit să depăşim criza politică din 2012, şi colegul meu nu a jucat un rol secundar atunci", a spus Lupu.

PUBLIKA.MD aminteşte că omul de afaceri Vlad Plahotniuc revine în rândurile Partidului Democrat din Moldova şi va participa direct la formarea majorității parlamentare, care să garanteze o guvernare stabilă.

Într-o postare pe Facebook, acesta a scris că scopul său, dar și al PDM, este să participe la crearea unei majorități care să asigure un suport politic consistent pentru ceea de ce are nevoie Moldova acum: o terapie de șoc, pentru a o scoate din criza în care se află.

Citeşte mai multe detalii: Vlad Plahotniuc își anunță revenirea în politică pentru a scoate țara din criză

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu