Aveau un comportament suspect şi se încurcau în declaraţii. Trei bărbaţi, REŢINUŢI (VIDEO)

Embed:

Trei bărbaţi au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de păstrarea şi consumarea substanţelor narcotice în sectoarele Buiucani şi Râşcani a Capitalei.

Potrivit oamenilor legii, pe timp de noapte, poliţiştii au observat doi bărbaţi pe strada Florilor, care aveau un comportament suspect. Le cererile legale de a se prezenta, aceştia se încurcau în declaraţii. Uletrior, poliţiştii au stabilit că bărbaţii, în vârstă de 42 şi respectiv 47 ani, aveau nişte pacheţele cu o substanţă verde şi fărămiţată asemănătoare cu marihuana.

Un alt bărbat a fost stopat pe strada Ştefan Neaga din sectorul Buiucani, care a aruncat la fel un pacheţel din hârtie suspect, în momentul când a văzut echipajul 902. Acesta a fost reţinut, iar la faţa locului a fost solicitată grupa operativă pentru a documenta circumstanţele incidentului. Respectiv în pacheţel s-a depistat o masă vegetală cu miros specific de marihuană.

În ambele cazuri au fost iniţiate procese penale, iar substanţele narcotice au fost sigilate şi remise Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul IGP. În dependenţă de rezulatele expertizelor, suspecţii riscă amenzi în mărime de la 8.000 lei la 14.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 150 de ore sau închisoare de până la 1 an.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu