Avea un dosar penal pentru huliganism, dar a mai BĂTUT CU BESTIALITATE doi tineri pe stradă. Ce riscă acum agresorul

La numai o săptămână după ce s-a ales cu un proces penal pentru huliganism, un minor de 17 ani a ajuns din nou la poliţie.

Noaptea trecută, el şi câțiva amici de-ai săi i-au bătut cu bestialitate pe doi tineri. În urma loviturilor, una dintre victime a rămas să zacă inconştientă la pământ. Totul s-a întâmplat în sectorul Botanica al Capitalei.

Oamenii legii au chemat ambulanţa care l-a transportat la spital pe tânărul aflat în stare de inconştienţă. Presupuşii agresori au fost conduşi la sediul poliţiei.

După ce și-a mai revenit puțin, prietenul victimei, bătut și el, i-a povestit reporterului „Unității de gardă” ce s-a întâmplat.

Potrivit unui martor ocular, tinerii au fost bătuți fără pic de milă.

Aduşi la Inspectoratul de Poliție Botanica, agresorii nu au prea vrut să vorbească cu presa. Totuşi, unul dintre ei a decis să declare în faţa camerei că au fost reținuți pe nedrept.

Printre cei patru indivizi reținuți este și un minor de 17 ani, care a mai ajuns în vizorul oamenilor legii săptămâna trecută. Atunci, aflat în stare de ebrietate, l-a atacat pe un tânăr fără motiv și l-a lovit cu o sticlă după cap, spărgându-i și parbrizul maşinii. 

Vezi ce riscă huliganul în reportajul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu