Avancronica meciurilor din Liga Campionilor

Embed:

Bătălia se încinge în Liga Campionilor! Napoli va primi în această seară vizita formaţiei Manchester City şi pentru a mai spera la calificarea în optimi trebuie să obţină toate cele trei puncte puse în joc. Alte dueluri de foc sunt Manchester United - Benfica şi Bayern Munchen - Villarreal.

Un duel pe viaţă şi pe moarte se anunţă în această seară în Italia, unde Napoli va primi vizita formaţiei Manchester City. Gazdele se află pe locul trei în grupă, la două puncte în spatele celor de la City şi la cinci faţă de liderul Bayern Munchen, iar o înfrângere în această seară i-ar elimina din Ligă.

Un alt meci de foc se anunţă pe Old Trafford, unde Manchester United va juca cu Benfica. Cele două echipe sunt pe primele două poziţii cu câte 8 puncte fiecare, iar învingătoarea îşi va asigura calificarea în optimile competiţiei.

Campioana României, Oţelul Galaţi va încearca să obţină primele puncte în această competiţie în meciul din deplasare cu FC Basel. Bayern - Villarreal, ŢSKA Moscova - Lille, Trabzonspor - Inter, Lyon - Ajax şi Real Madrid - Dinamo Zagreb sunt celelalte partide care se vor juca în etapa a cincea din grupe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu