Avancronica în Divizia Naţională. Etapa a 24-a este crucială pentru echipele Zimbru şi Milsami

Embed:

Etapa a 24-a din Divizia Naţională este crucială pentru Zimbru şi Milsami. Cele două echipe se întâlnesc în meci direct la Orhei. Pentru oricare din cele două formaţii, o înfrângere ar reduce la minim şansele în lupta pentru podium. Meciul se va juca duminică, de la ora 15.00. 

În ultimul meci direct jucat la Orhei, Milsami a învins Zimbru cu 4-2. Acea partidă a reprezentat debutul rusului Gheorghe Iarţev pe banca tehnică a "vulturilor". Milsami are nevoie de o victorie în partida de duminică, pentru a rămâne în lupta pentru podium, iar o înfrângere pentru Zimbru va scădea semnificativ şansele "galben-verzilor" să ajungă în cupele europene. 

Tot în etapa a 24-a se vor juca partidele Speranţa - FC Costuleni, Academia - Veris, Olimpia - Dacia şi Dinamo-Auto - Sheriff. Meciul de sâmbătă, dintre Rapid şi FC Tiraspol, nu a avut loc şi a fost câştigat la masa verde de elevii lui Vlad Goian.

Sheriff este lider în clasament, cu 59 de puncte după 23 de etape. FC Tiraspol este pe doi, iar podiumul este completat de Dacia. În prima parte a clasamentului se mai află Veris, Milsami şi FC Costuleni.

Zimbru ocupă în continuare locul şapte, poziţie pe care se află de pe 8 decembrie. Academia şi Speranţa se clasează pe ultimele două locuri în clasament.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu