Avancronica etapei a 36-a a Diviziei Naţionale

Embed:

Lupta pentru cupele europene continuă în etapa a 36-a a Diviziei Naţionale. Iskra - Zimbru şi Milsami-Academia sunt meciurile centrale ale etapei în care se dă lupta pentru Liga Europei. Liderul campionatului, Dacia Chişinău joacă acasă cu Dinamo, la fel ca şi campioana en-titre Sheriff, care o întâlneşte pe FC Tiraspol.

Cu excepţia meciului dintre Găgăuzia şi Costuleni, care se va disputa la Complexul Zimbru de la ora 14:30 şi a celui dintre Sheriff şi FC Tiraspol, care începe de la ora 18, restul partidelor din etapa a 36-a a Diviziei Naţionale vor începe la aceeaşi oră, 17.

Cele mai importante meciuri, în care se dă lupta pentru Liga Europei, se joacă la Râbniţa, între Iskra şi Zimbru şi la Orhei, între Milsami şi Academia. Olimpia găzduieşte la Bălţi echipa Rapid, Dacia joacă cu Dinamo, iar la Suruceni, Sfântul Gheorghe primeşte vizita echipei Nistru.

Dacia conduce în clasament cu 80 de puncte, la 7 distanţă de Sheriff. Pe trei este Milsami, care are un golaveraj superior lui Zimbru. În coada clasamentului, după ultima etapă disputată, Dinamo a revenit pe locul 12, Sfântul Gheorghe este pe 13, iar CF Găgăuzia este lanterna roşie a clasamentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu