Avancronica etapei a 33-a a Diviziei Naţionale

Embed:

Cel mai aşteptat meci de fotbal al anului derby-ul dintre Zimbru şi Sheriff se dispută în etapa a 33-a a Diviziei Naţionale. Dacia - Rapid şi Milsami - Iskra sunt alte meciuri de foc din această etapă care se va disputa într-o singură zi, sâmbătă, pe 16 aprilie.

Etapa 33 din Divizia Naţională este una deosebită, pentru că în ea se dispuză cel mai aşteptat meci al anului, clasicul fotbalului moldovenesc Zimbru - Sheriff. În ultimul meci galben-verzii au pierdut la limită cu scorul de 0-1 la Tiraspol şi vor încerca să îşi ia revanşa pe teren propriu de la ora 15.00.

Celelalte meciuri încep cu o oră mai târziu, cu excepţia partidei de la Tiraspol, unde FC Tiraspol primeşte vizita echipei Nistru Otaci de la ora 17. Milsami joacă pe teren propriu cu Iskra, iar Dacia în deplasare la Ghidighici cu Rapid. Olimpia găzduieşte la Bălţi echipa Sfântul Gheorghe, Academia joacă acasă cu Găgăuzia, iar Dinamo cu FC Costuleni.

În clasament continuă să conducă Dacia cu 73 de puncte, urmată de Sheriff cu 70. Milsami, Iskra, Olimpia şi Zimbru luptă în continuare pentru un loc în cupele europene. La retrogradare, Nistru şi FC Costuleni au câte 21 de puncte, Dinamo - 19, Sfântul Gheorghe 17, iar Gagăuzia este lanterna roşie cu 14.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu